marți, 24 mai 2011

luni, 23 mai 2011

premiul II - stoica diana

La concursul de pictură cu tematică religioasă (marele praznic al Învierii Domnului), sub îndrumarea prof. de religie Dalia Druia şi prof. de desen Ciprian Chirileanu, eleva STOICA DIANA din clasa a 6B, a obţinut premiul II.


FELICITĂRI!

despre postari

Am fost întrebat în comentariul ultimei postări: "Unde putem găsi desenele preşcolarilor? Pot fi postate măcar cele care au luat premiu?"

- în legătură cu desenele elevilor din clasele I-IV...  ar trebui să fiu permanent la orele lor de desen, ceea ce este un pic mai complicat pentru mine, ca profesor la orele de gimnaziu. eventual mi se poate atrage atenţia de către colegele mele învăţătoare despre talentul existent la unul (una) din elevii (-ele) din clasa lor. însă trebuie ţinut cont şi de faptul că lucrările, în general, sunt supuse unei trieri, la fel cum se întâmplă şi pentru clasele V-VIII.
- în cazul premiilor (diplomelor) obţinute de preşcolari, ele pot fi postate cu mare plăcere şi bucurie, sub forma unei simple informaţii.

cu respect,  ciprian chirileanu "profu de desen"

miercuri, 4 mai 2011

CULORI PENTRU MAMA


La concursul internaţional de portrete "CULORI PENTRU MAMA", ediţia a IV-a, organizat de Şcoala cu clasele I-VIII Liebling, jud. Timiş şi ONG Pro Liebling, în data de 8 martie 2011, elevul BIRĂU ALEXANDRU din clasa a 8C (Eco-Şcoala cu cls. I-VIII Take Ionescu, Timişoara), sub îndrumarea profesoarei de religie Druia Dalia, a obţinut premiul I.


BIRĂU ALEXANDRU - 8C




La acelaşi concurs amintit mai sus, elevul TĂRNICERU IOAN din clasa a 7A, sub îndrumarea profesoarei de religie Cuteanu Nicoleta, a obţinut premiul II.




FELICITĂRI PENTRU AMÂNDOI!!!